Tips bij internationaal verhuizen

Tips bij internationaal verhuizen

U heeft de keuze gemaakt om Nederland te verlaten. Er staat dus een internationale verhuizing op de planning. Een internationale verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis en vaak een keerpunt in uw leven. U staat op het punt een geheel nieuw leven op te bouwen op een nieuwe plek. U laat veel achter, maar neemt zeker ook spullen mee naar uw nieuwe woonplaats. Als erkend verhuisbedrijf in Velp, nabij Arnhem, hebben we ruime ervaring met internationale verhuizingen. Wij geven u graag wat tips bij de internationale verhuizing.

Tips

  • Maak een goede planning. Zorg dat alles goed geregeld is en dat iedereen duidelijkheid heeft over de zaken die gedaan moeten worden.
  • Regel, indien nodig, alle vergunningen in het nieuwe land. Denk aan een visum, werkvergunning en een importvergunning.
  • Geef uw adresgegevens door bij bestaande abonnementen en andere zaken waarvan u post ontvang. Zo mist u geen post.
  • Schrijf u uit bij de Nederlandse gemeente en zorg dat u ingeschreven wordt op uw nieuwe adres.
  • Neem enkel de spullen mee vanuit Nederland die u straks nodig heeft. Het is mogelijk om uw spullen, die u niet weg wilt gooien maar niet nodig hebt, op te slaan in onze loodsen.

Neem contact op

Bij ons is uw internationale verhuizing dus in goede handen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag een verhuiswensen doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Dat kan. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat alles goed geregeld wordt.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.