Inboedel opslag

Inboedel opslag

Inboedel opslag bij Jacobs Verhuizingen BV

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een opslagruimte voor uw inboedel? Bij Jacobs Verhuizingen BV bieden wij inboedel opslag aan. Onze opslagruimtes zijn veilig en beveiligd. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor uw opslagbehoeften. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan opslagruimtes, van kleine kamers tot grote loodsen. U kunt een opslagruimte huren voor korte of langere periodes. Wij bieden ook speciale opslagruimtes voor kunst en antiek. U kunt bij ons ook uw inboedel veilig opslaan. Onze opslagruimtes zijn schoon en droog en worden regelmatig geïnspecteerd.

Wij bieden ook een verhuisservice voor het verhuizen van uw inboedel naar de opslagruimte. Wij bieden ook speciale tariefplannen aan voor langere periodes van opslag. Als u vragen heeft over onze inboedelopslag of verhuisdiensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Jacobs Verhuizingen BV: voor uw inboedel opslag

Opslag voor uw eigendommen nodig? Jacobs Verhuizingen & Transport biedt u écht de ideale oplossing voor tijdelijke ruimte. En dat dus voor een zeer scherp tarief. Uw kostbare eigendommen bewaren wij voor u in één van onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen. Deze opslagloodsen zijn CO2 neutraal. Wij kunnen zelfs de spullen bij u komen ophalen. Als u uw eigendommen zelf komt aanleveren, krijgt u van ons zelfs gratis een boedelbak in bruikleen.

Jacobs Self Storage biedt de ideale oplossing voor iedereen die meer ruimte voor bezittingen nodig heeft. Als uw ruimte thuis of in uw organisatie niet meer toereikend is, of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt Jacobs Self Storage u eenvoudig extra ruimte zonder stress. Onze storage faciliteit beantwoordt aan uw individuele opslagbehoefte wat betreft de veiligheid, netheid van de ruimte en de toegangsmogelijkheden.

Inboedel opslag

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen en inboedel opslag nodig heeft. Bij ons kunt u rekenen van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Iedere klus is maatwerk

Uw inboedel opslag regelt u bij Jacobs Verhuizingen

U zoekt dus inboedel opslag? Door gebruik te maken van Jacobs Self Storage kunt u weer extra ruimte creëren in uw woon- en/of werkomgeving. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag direct en vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.