Emigreren naar Duitsland is populairder dan ooit

Emigreren naar Duitsland is populairder dan ooit

Duitsland is al jaren één van de meest populaire emigratielanden. Groot voordeel is vanzelfsprekend dat u nooit echt ver verwijderd bent van familie en vrienden in Nederland. Ook de taal is niet onbekend. De kans op heimwee is niet zo groot, zeker als u dicht bij de grens woont. Kortom: een ideaal emigratieland.

Verhuizen naar Duitsland
Kennis van de taal en cultuur zijn belangrijke voorwaarden voor een succesvolle emigratie. Daar heeft u zich al vast op voorbereid. Maar de verhuizing naar het land zelf? Is dat al geregeld? Verhuizen naar Duitsland doet u zonder zorgen met Jacobs Verhuizingen & Transport. Een emigratie brengt heel wat geregel met zich mee. Door het inhuren van ons verhuisbedrijf weet u zeker dat de verhuizing in goede handen is, zodat u zelf alle aandacht kunt richten op andere zaken.

Al het werk uit handen
Emigreren is dus een grote stap, niet alleen emotioneel en financieel, maar zeker ook op organisatorisch vlak. Wij kunnen op de volgende wijze helpen bij een verhuizing naar de ‘Oosterburen’: het vervoer van huisraad (groot en klein), het inpakken van de mee te nemen spullen, het ter plaatse uitpakken van de spullen en het leveren van benodigde materialen voor het verpakken van de huisraad (verhuisdozen, verhuisdeken, steekwagen, grote rollen plakband). Een verhuisbedrijf kan u veel zaken uit handen nemen.

Vraag een offerte op
Uit onderzoek van VertrekNL blijkt dat emigreren naar Duitsland populairder is dan ooit. Met de eerder genoemde redenen is dat ook niet zo gek. Zijn uw emigratieplannen serieus en zoekt een betrouwbaar verhuisbedrijf die u kan assisteren? Dan staat Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp, nabij Arnhem, voor u klaar. Onze medewerkers zijn getraind om goederen zodanig te verpakken dat deze onbeschadigd op het nieuwe woonadres aankomen. Meer weten? Vraag een offerte op!

Jacobs Duitsland

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.