Douaneloods

Douaneloods

Douane-entrepot

Een douaneloods, ook wel een douane-entrepot genaamd, is een plaats waar goederen kunnen verblijven zonder dat er invoerrechten, accijnzen, heffingen of btw wordt afgedragen. Het is vooral bedoeld voor goederen waarvan nog niet bekend is welke bestemming ze zullen krijgen. Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp helpt u graag met het opslaan van uw goederen.

Wij hebben namelijk de beschikking over een eigen douaneloods in ons warehouse. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Zo hebben wij alle bevoegdheden om uw goederen communautair te maken. Dit houdt het invoeren van goederen van buiten de Europese Unie in, die onder douanetoezicht staan. Heeft u dus meubels, archieven en kunst van buiten de EU die u tijdelijk wilt opslaan? Dan kunt u terecht in onze CO2-neutrale opslagloodsen. Neemt u contact op voor meer info.

Uw goederen opslaan in onze douaneloods

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft diverse mogelijkheden voor de volgende soorten opslag: meubels, archieven, kunst en inboedel. Wij bewaren uw persoonlijke spullen in onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen.

Er zitten een aantal voordelen om deze goederen op te slaan in douane-entrepot. Denkt u bijvoorbeeld aan een verzegelde opslagplaats. Zo hoeft u geen invoerrechten te betalen. Wanneer u de goederen worden gebruikt voor weder export buiten de EU, voorkomt u dat helemaal. Zodra de goederen het douane-entrepot gaan verlaten, worden de invoerrechten geheven.

Onze douaneloods biedt tijdelijke of permanente oplossingen voor iedereen die meer opslagruimte heeft. Daarnaast regelen wij uiteraard alle douane formaliteiten en administratieve afhandeling. Wilt u meer weten? Mail of bel ons!

Douaneloods

De voordelen van Jacobs Verhuizingen & Transport

Wij staan graag voor u klaar wanneer u (internationaal) gaat verhuizen. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Een eigen douaneloods

Tijdelijke opslag bij Jacobs Verhuizingen

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) loods om uw materialen op te slaan? Jacobs Verhuizingen BV helpt u graag verder.
Hierin kunnen wij verschillende mogelijkheden bieden: Opslagcontainers en wel opslag kisten, deze zijn 9 m3 en 11 m3 groot. Wij bieden voordelige, hoogwaardige opslagruimte voor al uw spullen of zelfs uw complete inboedel van binnen en buiten de EU. En dat dus voor een zeer scherp tarief.
Neemt u gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.