Bedrijfsverhuizing door ervaren specialisten

Bedrijfsverhuizing door ervaren specialisten

Als u een bedrijfsverhuizing wilt laten uitvoeren, is het raadzaam om een Erkende Verhuizer als Jacobs Verhuizingen BV in te schakelen. Wij hebben namelijk de vaardigheden, ervaring en apparatuur die nodig zijn om de verhuizing op een veilige en efficiënte manier uit te voeren.

Erkende Verhuizers

Ook beschikken we over verschillende verzekeringen om eventuele schade tijdens de verhuizing te dekken. Bovendien kunnen wij, als Erkende Verhuizers, waardevolle adviezen geven over het verhuizen van bepaalde apparatuur, zoals computers of andere elektronische apparatuur. Tevens kunnen we helpen bij het verpakken, verhuizen en opnieuw inrichten van het kantoor na de verhuizing.

In goede handen

Uw archieven, gevoelige computerapparatuur, kluizen, kantoormeubilair en inventaris; alles moet veilig, vertrouwd en het liefst met zo min mogelijk tijdverlies naar de nieuwe plaats van bestemming. Het is geen probleem voor onze mensen. Wij werken al jaren voor een groot aantal vaste opdrachtgevers en diverse overheidsinstanties. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Bedrijfsverhuizing door ervaren specialisten

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.