Zomer 2011

Zomer 2011

Het is nu eind juni 2011 en het is tot zover al een druk jaar geweest. Alles wijst erop dat de zomer van dit jaar ook erg druk wordt, want er staan al vele particuliere verhuizingen geboekt. Daarnaast zijn wij druk met de verhuizing van de scholengemeenschap ‘het Rhedens’ in Rozendaal.

Internationale verhuizingen deze zomer

Voor de zomer staan er ook vele internationale verhuizingen geboekt, zo rijden wij met meerdere verhuiswagens naar Scandinavië, dit is een van onze specialiteiten. Op korte termijn vertrekken onze verhuiswagens om verhuizingen op te halen en af te leveren in Denemarken, Noorwegen en Zweden. Verder staan er verhuizingen gepland naar Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland.

Verhuiswagens voorzien van tracking en tracing systeem

Al onze nationale en internationale verhuiswagens zijn nu voorzien van een tracking en tracing systeem. Hierdoor kunnen wij nog beter plannen en zijn wij in staat om uw inboedel 24 uur per dag te volgen. Wij zijn erg blij dat de vele klanten bewust voor ons bedrijf kiezen. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en service staan bij ons dan ook centraal.

zomer jacobs

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.