Wist u dat? Garanties

Wist u dat? Garanties

De verhuisdag is niet alleen spannend omdat u in een ander huis gaat wonen maar ook omdat uw hele inboedel meegaat. Voor u geen dagelijkse bezigheid, voor de Erkende Verhuizers wel. Maar niet alleen de ervaring is belangrijk. Ook is alles netjes geregeld en vastgelegd bij de Erkende Verhuizers. Wij bieden garanties.

Jacobs werkt volgens AVVV 2006

Jacobs Verhuizingen werkt volgens de Algemene Voorwaarden (AVVV 2006). Deze zijn opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. In de Algemene Voorwaarden zijn de wederzijdse rechten en plichten omschreven. Zo weet u precies wat u kunt en mag verwachten.

Garantie certificaat van toepassing

Als u verhuist binnen Nederland dan is het Garantiecertificaat van toepassing. Dit certificaat biedt u de uitermate belangrijke garanties dat:
• Er voor uw inboedel een uitgebreide verhuisverzekering is afgesloten tot een bedrag van €100.000. Uw inboedel is verzekerd op basis van nieuwwaarde.
• U een beroep kunt doen op de Verhuisgarantie. Mocht de verhuizing niet doorgaan, dan wordt deze alsnog met bekwame spoed door een andere Erkende Verhuizer uitgevoerd.
• Uw aanbetaling tot 25% van de overeengekomen verhuisprijs is gegarandeerd (met een maximum van €1.000).
Niemand anders dan de Erkende Verhuizer biedt u deze garanties. U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om van deze garanties gebruik te kunnen maken. Uw Erkende Verhuizer kunt u hier alles over vertellen.

Geschillencommissie verhuizen

Mocht er onverhoopt iets mis gaan en u komt er niet meer uit met de verhuizer, dan kunt u terecht bij de Geschillencommissie Verhuizen. Zij zijn onafhankelijk en brengen een bindend advies uit. De Organisatie staat garant voor naleving van de uitspraak door de Erkende Verhuizer. Jacobs Verhuizingen: een vertrouwde zaak.

Contact garanties

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.