Vacature: Verhuizer(s)

Vacature: Verhuizer(s)

Verhuizer(s)

Jacobs Verhuizingen BV is op zoek naar één of meerdere enthousiaste en gemotiveerde verhuizer(s). Werkdagen van maandag t/m vrijdag, Fulltime of Parttime mogelijk.

Ben jij de persoon die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken, klantvriendelijk, nauwkeurig, flexibel en beschikt over twee rechterhanden. Wie weet is deze functie wat voor jou!

Waar ga je werken:
Jacobs Verhuizingen B.V., is een familiebedrijf, Wij verzorgen al sinds 1937 verhuizingen en transporten in zowel binnen- als buitenland. Wij zijn gevestigd te Velp bij Arnhem en beschikken over 23 wagens, waarvan 4 wagens bestemd zijn voor transport en 19 voor verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Door de jarenlange ervaring bieden wij de opdrachtgevers iedere dag kwaliteit, zorg en service, kernwaarden die wij zoals zij hoog in het vaandel hebben staan.

Wat ga je doen:
Als verhuizer ben je verantwoordelijk voor verhuizingen van zowel bedrijven als particulieren. In deze functie ga je met één of meerdere collega(‘s) op pad en verzorg je zowel het transport als de verhuizing zelf. Ook zul je ingezet worden op andere projecten zoals het verzorgen van schoolmeubilair door heel Nederland.
Je bent het visitekaartje van de organisatie en je ontzorgt de klant op alle fronten. Vanzelfsprekend krijg je diverse hulpmiddelen mee in verband met het laden en lossen op de diverse locaties.

Wie ben jij:
Je bent representatief, nauwkeurig, flexibel en hebt een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Bij voorkeur heb je enige werkervaring en een logistieke/transport achtergrond, maar dat is geen must.

De ideale kandidaat:
– Is flexibel inzetbaar t.a.v. wisselende werkdagen en werktijden;
– Is fysiek fit en heeft twee rechterhanden;
– Is communicatief vaardig en representatief;
– Is stressbestendig en werkt zeer nauwkeurig;
– Is zeer klantvriendelijk en werkt oplossingsgericht;
– Is in het bezit van het diploma Erkend Verhuizer (dit is een pre, geen eis);
– Is Woonachtig binnen een straal van maximaal 30 kilometer van de standplaats Velp.

Wat krijg je:
Bij Jacobs B.V. word je niet als een nummer gezien maar als een waardevol persoon. Je komt te werken bij een groeiend familiebedrijf met een hecht team in een informele sfeer. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Tevens heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

Kortom:
Ben jij de chauffeur die zichzelf graag ziet werken in een bedrijf als Jacobs B.V.? Die niet als nummertje gezien wil worden maar als een waardevol persoon in een groeiende en dynamische werkomgeving? Dan komen we graag met jou in contact middels telefoon (026-3619584) of e-mail (info@jacobs.nl). Wil je meer weten over ons mooie bedrijf? Neem dan een kijkje op onze website: www.jacobs.nl

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!