Verhuizingen Velp

Verhuizingen Velp

Uw verhuizing

Zoekt u een bedrijf om verhuizingen in de omgeving van Velp in goede banen te leiden? Dan is Jacobs Verhuizingen BV uw partner. Onze specialisten staan graag voor u klaar om uw verhuizing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Wij zijn een familiebedrijf dat zich richt op nationale en internationale verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook verhuizen wij senioren van en naar deze regio. Ons bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en een groot en sociaal verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij willen een betrouwbare partner zijn en hoge kwaliteit leveren bij het uitvoeren van onze verhuis- en transportdiensten in het binnen- en buitenland: betrouwbaar, solide, maatschappelijk betrokken en duurzaam. We hebben de beschikking over een goed verhuisteam en sterk kantoorpersoneel die luistert naar uw vragen en wensen. Daardoor kunnen wij de beste dienstverlening aanbieden. Verhuizingen in de regio Velp regelt u dus via Jacobs Verhuizingen. Neem contact met ons op.

Jacobs Verhuizingen BV: voor uw verhuizingen in de regio Velp

Gaat u verhuizen? Dan is Jacobs Verhuizingen in Velp, nabij Arnhem, uw verhuispartner. Nationale en internationale verhuizingen vanuit deze regio zijn namelijk onze specialiteit. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Waarom u ons inschakelt? Omdat verhuizingen voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost zijn. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Wij zijn uw betrouwbare partner bij het verhuizen naar het binnen- en buitenland. Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service centraal. Al ons personeel is speciaal geschoold. Zo hebben alle verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn belangrijke speerpunten van onze organisatie. Een uitstekende werkrelatie en klanttevredenheid zijn onmisbaar voor een goede samenwerking.

Verhuizingen Velp

De voordelen van Jacobs Verhuizingen BV

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Een eigen douaneloods

Uw verhuizing regelt u bij Jacobs Verhuizingen

Gaat u dus verhuizen en zoekt u daarvoor een betrouwbaar verhuisbedrijf in de regio van Velp? Dan staat Jacobs Verhuizingen BV graag voor u klaar. Wij bieden de grootste zorg voor uw inboedel en ontnemen u graag zorgen waar gewenst. Wanneer u voor ons kiest, bent u zeker van een soepel proces zonder teveel moeilijkheden. Neemt u gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij verzorgen deze graag voor u!