Verhuizingen in binnen- en buitenland

Verhuizingen in binnen- en buitenland

Verhuizingen in binnen- en buitenlandHeeft u verhuisplannen? Het is dan goed mogelijk dat er een hectische tijd zit aan te komen. Of dit nu een verhuizing in het binnen- of buitenland is. Bij een verhuizing moet namelijk veel geregeld worden om het goed te laten verlopen. In dat geval is Jacobs Verhuizingen BV uw partner. Door de jarenlange ervaring hebben onze verhuizers alle vakkennis in huis om jouw (inter)nationale verhuizing tot een succes te maken.

Specialist in verhuizingen

Jacobs Verhuizingen regelt uw verhuizing van A tot Z en pakt dus al uw spullen in en versjouwt dit. Met name internationele verhuizingen. Naast de verhuizingen in eigen land is dit een specialisme van ons. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Ook voor de opslag van uw spullen zijn wij uw partner.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u vragen over transport binnen of buiten Nederland, of wilt u graag wat meer informatie over ons erkend verhuisbedrijf? Bekijk dan onze mogelijkheden op deze website of neem vrijblijvend contact op. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen altijd zo snel en spoedig mogelijk een passend voorstel opsturen die overeenkomt met uw eisen en wensen.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.