Hoe ziet een reis van onze verhuishelden op de vrachtwagen eruit?

Hoe ziet een reis van onze verhuishelden op de vrachtwagen eruit?

Verhuizingen Europa inladen - Jacobs Verhuizingen

Deze zomer reizen wij Europa door terwijl we ook keihard werken. We nemen u graag mee op avontuur door de mooiste landen, terwijl we verhuizing en transportdiensten verzorgen. Dus zet u schrap en maak u klaar om samen met onze verhuishelden door Europa te trekken. Benieuwd hoe zo’n reis eruitziet? Dat leest u hieronder.

Inladen en het vertrek

Bij een verhuizing komen we natuurlijk eerst de boel inladen. Dat doen we met de grootste zorg, alles wordt veilig in de vrachtwagen geladen. Tijdens deze rit is de vrachtwagen geladen met maar liefst 35m³ aan goederen. In alle vroegte vertrekt de vrachtwagen richting onze eerste halte in Duitsland. Een land vol prachtige steden en adembenemende landschappen.

Een verhuizing, een reis door verschillende landen

Maar we blijven niet lang in Duitsland, want onze reis brengt ons naar het betoverende Denemarken. Met zijn sprookjesachtige kastelen en levendige steden is dit land een ware traktatie voor onze zintuigen. We maken een stop in Kopenhagen, waar we even de nodige rust pakken en nog een Deense lekkernij hebben gescoord, een smørrebrød. Om vervolgens de grens over te steken.

In Zweden genieten van een festival en weer door

Na Denemarken vervolgen we onze reis naar het land van de Vikingen: Zweden! Dit land staat bekend om zijn prachtige natuur, met uitgestrekte bossen, glinsterende meren en pittoreske dorpjes. Een andere collega had er al een mooie rondrit opzitten door Denemarken en Zweden en was alweer op weg naar huis. Als kers op de taart hebben de collega’s met elkaar afgesproken en kregen ze de kans om een festival in Stockholm bij te wonen. Want laten we eerlijk zijn, een beetje plezier moet er ook zijn tussen al dat harde werken.

Wist u trouwens dat wij ook eilanden aandoen in Duitsland of Scandinavië? Zo hebben we laatst nog een lading gelost op het eiland Amrum in Duitsland. En zijn we in het verleden al op verschillende eilanden in Scandinavië geweest. Ja, ja, zo komen we nog ergens he!

Het eindstation en volgende rit

Inmiddels zijn de mannen al even onderweg en bereiken ze bijna het eindstation. Hier wordt alles netjes gelost en op z’n plek gezet. Al met al zijn we ruim ander half tot twee weken onderweg om een volle combinatie te lossen. Daarna is het weer tijd voor de terugreis en niet te vergeten de volgende rit staat al gepland. Die gaat richting het zonnige Spanje.

Verhuizing? Naar welk land mogen wij uw bezittingen vervoeren?

Een zomer vol werk en avontuur. Dat maakt het werken bij Jacobs Verhuizingen zo veelzijdig. We rijden heel Europa. Terwijl we hard werken, maken we kennis met nieuwe culturen, genieten we van adembenemende landschappen en beleven we onvergetelijke momenten. We zijn trots op wat we doen en staan klaar om ook uw verhuizing, naar welke bestemming dan ook, te verzorgen. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om uw verhuizing te regelen.

Verhuizingen Europa inladen - Jacobs VerhuizingenVerhuizingen Europa oversteek boot - Jacobs VerhuizingenVerhuizingen Europa - Jacobs Verhuizingen

 

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.