Verhuizing afgerond: Leerpark Presikhaaf

Verhuizing afgerond: Leerpark Presikhaaf

Menig verhuisdoos was nodig om deze verhuizing uit te voeren. Nu is Leerpark Presikhaaf een school. Maar ooit bestond het uit drie aparte locaties. Drie schoolgebouwen overhevelen naar een spiksplinternieuw gebouw gaat niet zomaar. Er komt een gigantische verhuisproject bij kijken. Jacobs Verhuizingen in Velp wist de klus met veel enthousiasme te klaren.

Verhuizing duurde drie weken

De verhuizing naar Leerpark Presikhaaf duurde ongeveer drie weken. Meer dan zestig ritten waren ervoor nodig om het verhuizen uit te kunnen voeren. De leerkrachten moesten een nieuw plekje binnen de school zoeken en de lokalen opnieuw inrichten. Gelukkig hoefden zij zich om het daadwerkelijk verhuizen geen zorgen te maken. Dat werd door Jacobs verzorgd. Mede doordat de communicatie tussen het Arentheem en Jacobs Verhuizingen goed was, verliep de verhuizing vlekkeloos.

Auto-ambulance gebruikt bij verhuizing

Mogelijke problemen werden meteen opgelost. Toen de binnenlift van Leerpark Presikhaaf nog niet in gebruik was, kon men gebruik maken van de elektrische binnenlift van Jacobs verhuizingen. En hoe vervoer je (niet meer rijdende) voertuigen van de afdeling Voertuigentechniek? Jacobs Verhuizingen maakte gebruik van een auto-ambulance. Zo kon het lesmateriaal van de leerlingen snel en vakkundig worden overgebracht naar de nieuwe locatie. Arjan en Annemiek Flipse van Jacobs verhuizingen: ‘Wat de klant vraagt voeren wij uit. Correct,netjes en secuur.’

Offerte aanvragen verhuizing

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.