Verhuizers Scandinavië

Verhuizers Scandinavië

Verhuizen van of naar Scandinavië

Gaat u verhuizen naar Scandinavië en zoekt u een professioneel verhuisbedrijf die al uw spullen vakkundig verhuist? Dan zit u bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp helemaal goed. Ons bedrijf is gespecialiseerd in (internationale) verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijk als particuliere opdrachtgevers. Binnen ons familiebedrijf staan kwaliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel hoog in het vaandel. De service van ons verhuisbedrijf kenmerkt zich door een nauwe betrokkenheid bij het invullen van de wensen van onze opdrachtgevers. Luisteren naar en meedenken met de wensen van de klant maken deel uit van onze houding, kennis en kunde.

Bent u dus van plan om naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland of IJsland te verhuizen en zoekt u naar betrouwbare verhuizers in Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graag komen wij met u in contact om aan de hand van uw wensen een afspraak in te plannen.

Jacobs Verhuizingen BV: verhuizers naar Scandinavië

Een emigratie naar Scandinavië wordt steeds populairder. Geografisch gezien bestaat Scandinavië uit Noorwegen en Zweden, maar historisch en cultureel gezien bestaat het uit Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden. Ook IJsland rekent men tot dit deel van Noord-Europa toe. Deze landen zijn ideaal als u zoekt naar rust, ruimte en een natuurlijkere omgeving om uw kinderen te laten opgroeien. Bij een verhuizing naar een land in Scandinavië komen veel zaken kijken. Alles wordt namelijk achtergelaten in Nederland en u start een nieuw leven in een nieuw land. Naast de verhuizing zelf moeten er nog veel zaken worden geregeld. Denkt u hierbij aan het invullen van douanepapieren en de eventuele opslag van uw goederen. Jacobs Verhuizingen BV heeft al vele jaren ervaring met verhuizingen naar het gebied in het Noorden van Europa. Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat u teveel betaald of dat er onderweg spullen kwijt raken. Wij zijn dus uw verhuizers als u naar Scandinavië emigreert!

Verhuizers Scandinavië

De voordelen van Jacobs Verhuizingen BV

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen naar Scandinavië. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Persoonlijke hulp bij uw emigratie
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Opslag mogelijk

Verhuizen naar Scandinavië doet u via Jacobs Verhuizingen

Uw internationale verhuizing naar Scandinavië is bij ons in goede handen. We hebben goede verhuizers in dienst en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Een ander voordeel van ons verhuisbedrijf is dat wij niet alleen in de zomer rijden, maar het hele jaar. Onze verhuiswagens zijn hier in de winter op aangepast met sneeuw- en ijskettingen en natuurlijk speciale winterbanden. De internationale verhuiswagens zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Door deze werkwijze kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.