Verhuizen tijdens de coronacrisis

Verhuizen tijdens de coronacrisis

Verhuisbedrijf doetinchemOndanks de coronacrisis blijven mensen zoeken naar een nieuw huis of appartement in binnen- en buitenland waardoor er nog veel verhuisd wordt. Verhuisbedrijven mogen nog blijven werken, zolang zij zich houden aan de richtlijnen zoals het RIVM deze bepaald heeft. Bij Jacobs Verhuizingen BV bent aan het juiste adres voor uw nationale of internationale verhuizing. Ook in 2021.

Veiligheid voorop

Om deze (internationale) verhuizing goed te laten verlopen, hebben wij wél enkele tips. Verhuizen is voor veel mensen een sociale activiteit, maar wij adviseren om dit keer niet op die manier gezamenlijk te doen. Zorg dus voor minder mensen over de vloer. Daar zullen wij als verhuisbedrijf ook voor zorgen. Probeer ook zoveel mogelijk zaken vooraf te regelen, zodat niet alles tegelijk komt. Ook nu staat veiligheid en hygiëne voorop.

Neem contact op

Bij ons is uw verhuizing in binnenland en buitenland dus in vertrouwde handen. Ook in coronatijd. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag uw andere wensen doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Dat kan. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat alles goed geregeld wordt.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.