Verhuizen nationaal

Verhuizen nationaal

Nationaal verhuizen

Gaat u op korte termijn verhuizen in eigen land? Als u een nationale verhuizing plant, zijn er een aantal belangrijke stappen die u moet nemen om ervoor te zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt. De eerste én belangrijkste stap: schakel een betrouwbaar én nationaal verhuisbedrijf in. Jacobs Verhuizingen BV in Velp staat voor u klaar.

Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service centraal. Binnenlandse verhuizingen zijn daarbij onze specialiteit. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming.
Al ons personeel is hiervoor speciaal geschoold. Zo hebben alle verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten. Ook zijn wij eraan gewend om kwetsbare stukken te verhuizen, zoals kunst en antiek. Bijzonder kwetsbare stukken worden met zorg verpakt en vervoerd. Ons perfecte materiaal is aan alle situaties aangepast, of u nu verhuist naar een eengezinswoning of naar een appartement op de achtste etage. Verhuizen nationaal doet u dus via de verhuisspecialist: Jacobs Verhuizingen BV.

Uw nationale verhuizing in goede handen

We zijn een familiebedrijf dat zich richt op verhuizingen en logistieke dienstverlening in eigen land voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook voor uw verhuizing staan wij voor u klaar! Wij verhuizen niet alleen, maar helpen u desgewenst ook met het inpakken van uw spullen en het (gedeeltelijk) ontruimen van uw woning. Een natuurlijk zetten wij uw spullen in uw nieuwe huis of bedrijfspand weer netjes op hun plek. Waarom u ons inschakelt? Omdat verhuizingen voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost zijn. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan.

Wij maken bijvoorbeeld gebruik van garderobeboxen, bankhoezen, fauteuilhoezen, matrashoezen, pianohoezen, vleugelhoezen en uw schilderijen worden in speciale koffers vervoerd. Wij hebben verhuiswagens in diverse soorten en maten en beschikken over verschillende verhuisliften. Bij Jacobs Verhuizingen & Transport vindt u precies de professionele aanpak die uw goederen bij verhuizen nationaal verdienen.

Verhuizen nationaal

De voordelen van Jacobs Verhuizingen & Transport

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen in eigen land. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in verhuizingen
  • Erkende verhuisspecialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Opslag mogelijk

Verhuizen nationaal via Jacobs Verhuizingen

Bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp is uw verhuizing in eigen land in goede handen. Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw nationale verhuizing. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag uw andere wensen doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.