Verhuizen naar Zwitserland

Verhuizen naar Zwitserland

Jacobs ZwitserlandVerhuizen naar Zwitserland is een hele stap. Na een lange of juist korte afweging wordt het tijd voor de organisatie. Via de juiste contacten en internet komt u een heel eind. Tot het moment dat het er daadwerkelijk op aankomt. Dan wilt u kunnen vertrouwen op een verhuizingpartner. Wij van Jacobs Verhuizingen en BV, specialist in verhuizen naar Zwitserland, zijn u graag van dienst.

Verhuizen via de professional

Om welke reden u ook een verhuizing naar Zwitserland overweegt, emigreren kan altijd. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Zwitserland. Wij rijden al jaren op Zwitserland en hebben daar al vele tevreden klanten heen mogen verhuizen. Ook zijn wij het gewend om op de smallere Zwitserse bergpassen te rijden waar nodig. Daarnaast weten we alles van de benodigde formaliteiten.

Neem contact op

Bij ons is uw verhuizing naar Zwitserland dus in vertrouwde handen. Ook in coronatijd. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag uw andere wensen doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Dat kan. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat alles goed geregeld wordt.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.