Veelvoorkomende problemen bij verhuizingen – wat te doen?

Veelvoorkomende problemen bij verhuizingen – wat te doen?

Verhuisproblemen-wat-te-doen-header

 

Sta je op het punt om te gaan verhuizen? Leuk natuurlijk, maar er komt zoveel bij kijken en dat kan soms overweldigend zijn. Bij Jacobs Verhuizingen en Transport weten we als geen ander wat bij een verhuizing komt kijken. Wij zijn experts op het gebied van verhuizingen en hebben jarenlange ervaring. In deze blogpost behandelen we de meest voorkomende verhuisproblemen en leggen we uit hoe u deze kunt voorkomen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Vertragingen

Vertragingen tijdens een verhuizing zijn vervelend, maar helaas zijn ze vrij gebruikelijk. De belangrijkste oorzaak van vertragingen is het niet op tijd inpakken van uw spullen. Begin minstens een maand voor uw verhuisdatum met inpakken. Maak een schema en zorg ervoor dat u genoeg tijd heeft om alles netjes in te pakken. Als u dit doet, voorkomt u vertragingen en kunt u relaxt verhuizen.

Beschadigde spullen

Het beschadigen van spullen tijdens een verhuizing is vaak een groot probleem. Zorg ervoor dat u uw spullen op de juiste manier inpakt. Gebruik bijvoorbeeld noppenfolie, dekens en kartonnen dozen om uw spullen veilig te vervoeren. Jacobs Verhuizingen gebruikt extra dikke verhuisdekens om meubels en andere spullen veilig te verpakken. Door op deze manier te verpakken voorkomt u schade aan uw spullen.

Zie ook ons vorige artikel over de 3 voordelen van verhuisdozen.

Vervoerproblemen

Soms komt het voor dat er tijdens een verhuizing problemen zijn met het vervoer. Een verhuiswagen die niet op komt dagen of te klein is voor al uw spullen. Dit is erg vervelend, maar dit kan voorkomen worden door goed plannen. Bij Jacobs Verhuizingen en Transport weten we als geen ander hoe belangrijk een goede planning is. We kijken altijd naar uw wensen en zorgen ervoor dat we de juiste omvang van het transport regelen.

Onverwachte kosten

Niemand houdt van onverwachte kosten. Bij verhuizingen worden deze vaak gemaakt. Denk hierbij aan extra transportkosten, verpakkingsmateriaal of zelfs het huren van extra opslagruimte. Om onverwachte kosten te voorkomen, is het essentieel om vooraf een goede kostenraming te maken. Jacobs Verhuizingen en Transport kan u hierbij helpen. We geven u graag advies over de beste manier om uw verhuizing te plannen en hoe u onverwachte kosten kunt voorkomen.

 Onduidelijkheid over verzekeringen

Bij verhuizingen is het soms onduidelijk welke spullen wel of niet verzekerd zijn. Dit kan vervelend zijn, vooral als er schade is ontstaan aan uw spullen. Bij Jacobs Verhuizingen en Transport hebben we een uitgebreide verzekering, speciaal voor uw verhuiswensen. We snappen hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn en zorgen daarom dat alles verzekerd is. Hierdoor bent u altijd verzekerd en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Verhuisproblemen? Niet als u kiest voor ons

Een verhuizing hoeft niet stressvol te zijn en bovengenoemde verhuisproblemen kunnen voorkomen worden, zolang u op de juiste manier plant en voorbereidt. Door het volgen van deze tips vermijdt u veelvoorkomende problemen die bij verhuizen horen. Wilt u uw verhuizing zorgeloos door ons laten verzorgen? Jacobs Verhuizingen en Transport staat altijd voor uw klaar. Neem contact met ons op voor een gratis kostenraming of vul hier direct de offerte calculator in. Laat ons u helpen bij uw verhuizing!

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.