Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

 Jacobs Verhuizingen BV Verhuisbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf die uw (internationale) verhuizing uitvoert? Dan bent u bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp aan het goede adres. Ons familiebedrijf richt zich (internationale) verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijk als particuliere opdrachtgevers. Binnen ons bedrijf, gelegen bij knooppunt Velperbroek nabij Arnhem, staan kwaliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel hoog in het vaandel. De service van ons verhuisbedrijf kenmerkt zich door een nauwe betrokkenheid bij het invullen van de wensen van onze opdrachtgevers. Luisteren naar en meedenken met de wensen van de klant maken deel uit van onze professionele houding, kennis en kunde.

Wilt u dus vanuit de omgeving van Velp naar het binnen- en/of buitenland verhuizen en zoekt u een betrouwbare partner? Dan bent u bij Jacobs Verhuizingen BV aan het juiste adres. Graag maken wij een afspraak om aan de hand van uw wensen een afspraak in te plannen.

Jacobs Verhuizingen BV: uw betrouwbare verhuisbedrijf

Verhuizingen zijn voor u geen dagelijkse kost. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp, nabij Arnhem, is uw partner bij het verhuizen in en van het binnen- en buitenland. Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service centraal.

Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Al ons personeel is hiervoor speciaal geschoold. Zo hebben alle verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten. Ook zijn wij eraan gewend om kwetsbare stukken te verhuizen, zoals kunst en antiek. Hiervoor hebben onze mannen ook de speciale opleiding Art Handling gevolgd. Bijzonder kwetsbare stukken worden hierdoor met zorg verpakt en vervoerd.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Verhuisbedrijf

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Persoonlijke hulp bij uw emigratie
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Opslag mogelijk

Verhuizen via Jacobs Verhuizingen

Bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp is uw verhuizing in goede handen. We hebben goed betrouwbaar personeel en zorgen dat alles goed verloopt. Een ander voordeel van ons verhuisbedrijf is dat wij niet alleen in de zomer rijden, maar het hele jaar. De verhuiswagens zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Door deze werkwijze kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.