Verhuisbedrijf Velp

Verhuisbedrijf Velp

Jacobs Verhuizingen BV: Verhuisbedrijf Velp

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Velp, nabij Arnhem? Jacobs Verhuizingen & Transport aan de Markweg helpt u graag bij de binnenlandse en buitenlandse verhuizingen.Ons familiebedrijf richt zich (internationale) verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijk als particuliere opdrachtgevers. Binnen ons bedrijf, gelegen bij knooppunt Velperbroek nabij Arnhem, staan kwaliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel hoog in het vaandel.

De service van ons verhuisbedrijf kenmerkt zich door een nauwe betrokkenheid bij het invullen van de wensen van onze opdrachtgevers. Luisteren naar en meedenken met de wensen van de klant maken deel uit van onze professionele houding, kennis en kunde. Wilt u dus vanuit de omgeving van Velp/Arnhem of naar Velp/Arnhem toe verhuizen en zoekt u een betrouwbare partner? Dan bent u bij Jacobs Verhuizingen BV aan het juiste adres. Graag maken wij een afspraak om aan de hand van uw wensen een afspraak in te plannen.

Verhuisbedrijf Velp van echte kwaliteit

Verhuizingen zijn voor u, naar alle waarschijnlijkheid, geen dagelijkse kost. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp is uw partner bij het verhuizen. Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service altijd centraal. Tijdens uw verhuizing gebruiken wij ook speciale meubelhoezen, matrashoezen, bankhoezen, schilderij hoezen om de verhuizing naar volle tevredenheid en uiterste zorg uit te kunnen voeren voor u.

Bij ons verhuisbedrijf bent u dus 100 % verzekerd van een veilig vervoer naar uw nieuwe thuis. Wij staan bekend om onze goede organisatie en planning rondom de verhuizingen die wij realiseren. Door onze vele ervaring in (internationaal) verhuizingen vanuit Velp, nabij Arnhem, weten wij precies wat u en ons te wachten staat. Wij ontnemen u bij een verhuizing graag de bijkomende stress, zodat u zich vooral kunt verheugen op het inrichten van uw nieuwe leven.

Verhuisbedrijf Velp

De voordelen van Jacobs Verhuizingen BV

Wij staan graag voor u klaar wanneer u (internationaal) gaat verhuizen. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Persoonlijke hulp bij uw emigratie
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Opslagmogelijkheid

Uw verhuizing regelt u bij Jacobs Verhuizingen

Gaat u dus (internationaal) verhuizen en zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf in de omgeving van Velp, nabij Arnhem? Dan staat Jacobs Verhuizingen & Transport graag voor u klaar. Wij bieden de grootste zorg voor uw inboedel en ontnemen u graag zorgen waar gewenst. Wanneer u voor ons kiest, bent u zeker van een soepel proces zonder teveel moeilijkheden. Neemt u gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij verzorgen deze graag voor u!