Verhuisbedrijf naar Zwitserland

Verhuisbedrijf naar Zwitserland

Professioneel verhuisbedrijf

Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf om uw verhuizing naar Zwitserland goed te laten verlopen? Schakelt u dan de specialisten van Jacobs Verhuizingen BV in. U kunt altijd op ons verhuisbedrijf rekenen als u naar dit prachtige Alpenland, vol bergen, kristalheldere meren, sneeuwtoppen, wilde dieren en prachtige natuur, wilt verhuizen. Als u dus dol bent op de Alpen, op wandelen of wintersport bent, snappen wij uw keuze helemaal.

Een verhuizing naar dit land neemt organisatorisch gezien wel veel werk en tijd in beslag. Het is daarom belangrijk dat u weet wat er allemaal moet gebeuren. Uitbesteden kan in sommige gevallen noodzakelijk zijn. Naast het feit dat u papieren in beide landen dient te regelen en natuurlijk huisvesting, is het verhuizen naar Zwitserland een hele operatie. Jacobs rijdt al jaren iedere maand op Zwitserland en nabijgelegen landen en hebben daar al vele tevreden klanten heen mogen verhuizen. Als u ons in de arm neemt, kunt u er zeker van zijn dat alle spullen netjes en zorgvuldig op uw nieuwe adres in Zwitserland worden afgeleverd. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Jacobs Verhuizingen BV: uw verhuisbedrijf naar Zwitserland

Alleen een verhuizing in eigen land zorgt al meer voor dan genoeg stress. Laat staan dat u richting het mooie Zwitserland verhuist. Alles wordt achtergelaten en u begint een nieuw leven in een nieuw land. Gelukkig kunnen wij bij Jacobs Verhuizingen BV uw verhuizing vanuit Nederland naar het prachtige Alpenland regelen.
Jacobs Verhuizingen zorgt voor alles; van uw kleinste spulletjes tot de grootste objecten.

Ons verhuisbedrijf zal ervoor zorgen dat alles op de juiste plaats terecht komt. Het grote voordeel van met ons samenwerken is dat wij gespecialiseerd zijn in het verhuizen naar Zwitserland. Hierdoor weten wij als geen ander wat de goedkoopste oplossingen zijn, welke papieren er vereist zijn en of er nog addertjes onder het gras zitten of extra vergunningen nodig zijn. Gelukkig hoeft u zich daar allemaal geen zorgen over te maken. Vanwege onze jarenlange ervaring met het rijden op dit land hebben wij kennis van alle douane formaliteiten, welke nodig zijn voor uw verhuizing van of naar Zwitserland.

Verhuisbedrijf naar Zwitserland

De voordelen van Jacobs Verhuizingen & Transport

Jacobs Verhuizingen staat graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen naar Zwitserland. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Een eigen douaneloods

Verhuizen naar Zwitserland via Jacobs Verhuizingen

Bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp is uw verhuizing naar Zwitserland in goede en vertrouwde handen. Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar dit prachtige land in de Alpen. Wanneer u voor ons kiest, bent u zeker van een soepel proces zonder teveel moeilijkheden. Neemt u gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Jacobs Verhuizingen is u graag van dienst.