Tips bij een nationale verhuizing

Tips bij een nationale verhuizing

Internationaal verhuisbedrijfVerhuizen is een grote klus waar veel mensen tegenop zien. Maar dankzij de ultieme verhuistips van Jacobs Verhuizingen BV in Velp zult u goed voorbereid zijn op uw nationale verhuizing. Al sinds 1990 helpen we mensen met hun verhuizing. Daarom weten we precies welke tips onmisbaar zijn voor een verhuizing in eigen land.

Verhuisvolume berekenen

Het is handig om te weten wat uw verhuisvolume voor de verhuizing gaat zijn. Zo weet u hoeveel verhuisdozen u nodig zult hebben. Daarnaast is het aantal kuub (m3) handig voor ons om te weten, zodat wij kunnen inschatten hoeveel verhuizers ingezet moeten worden en de grootte van de verhuiswagen. Bij het aanvragen van een verhuisofferte kunnen wij natuurlijk ook een nauwkeurige berekening maken.

Meubels opmeten

Het meten van uw meubilair is een hele belangrijke verhuistip. Niets is zo frustrerend om tijdens de verhuizing erachter te komen dat uw bankstel niet door uw deur of het raam past. Meet daarom de grote meubelen op om te kijken of het door de deur kan. Past het er niet doorheen? Dan raden wij aan om op tijd te beginnen met demonteren.

Verhuisdozen

Bij Jacobs Verhuizingen BV kunt u verhuisdozen huren. Dit doen klanten meestal voor een periode van twee weken. Dit is lang genoeg om in te pakken, te verhuizen en alles dan weer uit te pakken. Tegen een betaling kunt u deze dozen huren en tegen een bijbetaling natuurlijk ook voor een langere periode huren.

Spullen weggooien

Een verhuizing is stiekem ook een goede momentopname om oude spullen die u niet meer gebruikt weg te gooien. De oude stoel die al jaren in de schuur in een hoekje stof staat te happen of op zolder waar niemand meer naar kijkt, of al die elektronica die u een paar keer gebruikt heb en daarna in een doos hebt gegooid. Ga daarom in alle kamers goed na of er spullen of kleren zijn waar u iemand anders blij mee kunt maken. Op deze manier kunt u weer beginnen met een frisse start zonder oude spullen mee te nemen in uw nieuwe woning. Daarbij hoeft u ook minder in te pakken en te sjouwen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over verhuizen in eigen land? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.