Overzee verhuizen naar Amerika

Overzee verhuizen naar Amerika

Overzee verhuizen naar Amerika

Overzee verhuizen naar Amerika? Mensen die het land als eens bezocht hebben, zijn het waarschijnlijk over één ding eens: het is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Het land wordt niet voor niets vaak geciteerd als ‘The American Dream’. Dit wordt vaak gebruikt om aan te geven dat vrijheid en gelijkheid voor alle inwoners hoog in het vaandel staan. Iedereen die er hard werkt, kan daar de top bereiken, ongeacht de afkomst. Als u de keuze heeft gemaakt om te emigreren naar het beloofde land, met ruim 325 miljoen inwoners, is Jacobs Verhuizingen BV in Velp, Gelderland, uw partner.

Wij verzorgen namelijk met grote regelmaat verhuizingen met een bestemming overzee. Maandelijks verschepen wij containers naar onder meer Amerika. Ook verzenden wij veelvuldig kleine zendingen met luchtvracht. Alle bestemmingen zijn hierin mogelijk. Complete verhuizingen overzee worden verstuurd in een grote of kleine zeecontainer. Kleine deelzendingen worden los verpakt of verkist. Al uw goederen zijn bij ons in veilige handen. Om wat voor vracht het ook gaat; we doen het met dezelfde zorg en aandacht. Onze gemotiveerde en gediplomeerde medewerkers zorgen voor de rest. Wij bieden de aanpak die uw goederen verdienen. Overzee verhuizen naar Amerika doet u dus via Jacobs Verhuizingen BV.

Overzee verhuizen naar Amerika via Jacobs Verhuizingen BV

Amerika is één van de populairste landen om naartoe te emigreren voor Nederlanders. Hiervoor geven de betreffende mensen talloze redenen. Naast de emigranten die aangeven dat dit land hun hart heeft gestolen, spelen ook vaak rationele redenen een rol. Zo is het klimaat voor veel mensen een goed argument. Daarnaast biedt het land u de mogelijkheden om uzelf te ontplooien en u ambities na te streven. Want in de Verenigde Staten wordt ambitie niet beoordeeld en veroordeeld. Een verhuizing op zich kost al de nodige tijd, energie en geld en wanneer u heeft besloten om helemaal naar Amerika te verhuizen, kan dit een hoop regelwerk met zich mee brengen.

Hoe emigreren mijn spullen mee? Wat is de beste prijs en wie heeft het beste zicht op wat ik nodig heb? Gelukkig bent u bij Jacobs Verhuizingen BV aan het juiste adres. Wij beantwoorden deze en vele andere vragen graag. Leg een deel van het werk van de emigratie maar in onze handen. Wij, als specialisten op het gebied van verhuizingen naar het buitenland, weten precies waar wij u als emigrant bij kunnen helpen. Wij begeleiden u en zorgen ervoor dat uw meubels en persoonlijke bezittingen met uiterste zorg, passie, kwaliteit en kunde via zee op de plaats van bestemming komen.

Overzee verhuizen naar Amerika

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag en verhuizingen overzee, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Inboedelopslag mogelijk

Ik regel mijn verhuizing naar Amerika via de specialist

Verhuizen naar het buitenland doet u niet dagelijks. En al helemaal niet naar Amerika. Dus als het zover is, wilt u zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw spullen wordt omgegaan. Wij garanderen en leveren al onze klanten de beste service. Onze ervaren medewerkers kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Want emigreren naar Amerika is niet alleen een grote stap: het is tevens een grote klus. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met onze ervaren specialisten om te kijken naar de opties.