Over ons MVO beleid

Over ons MVO beleid

Tegenwoordig wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen (ook wel afgekort als ‘MVO’) door consumenten, de overheid en het bedrijfsleven steeds belangrijker gevonden. Ook bij Jacobs Verhuizingen BV is dit het geval. Daarom vertellen wij graag meer over ons MVO-beleid.

Duurzaam ondernemen

Door een bewuste mindset en werkwijze creëren wij een toekomst voor mens, milieu en bedrijf. Doordat wij ons in al ons handelen en in al onze bedrijfsprocessen bewust zijn van het zoeken naar en vinden van een balans tussen deze drie aspecten dragen wij bij aan evenwicht in de toekomst voor onze toekomstige generaties en de leefkwaliteit van onze planeet.

Sociale betrokkenheid

Ook voor mensen voor wie het niet zo vanzelfsprekend is een baan te vinden, zoals (langdurig) werkzoekend van 50+, bieden wij mogelijkheden en kansen. Binnen ons bedrijf bieden wij hen de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen en kansen te benutten om zelfredzaam te worden. Dat zorgt voor een betere wereld waarin we betrokken zijn, oog hebben voor elkaar en voor duurzaam ondernemen.

Ecologische voetprint

Het is voor ons noodzakelijk al onze energiebronnen zo duurzaam mogelijk in te zetten. Wij hebben een gecertificeerd kwaliteits-, veiligheids-, gezondheids- en milieusysteem ingevoerd om onze kwaliteit en beleid te borgen. Daarnaast zijn al onze chauffeurs in het bezit van het certificaat ‘Het Nieuwe Rijden’: een efficiënte rijstijl, die zorgt voor minder brandstofverbruik, luchtverontreiniging en geluidsoverlast. Ook zijn onze opslag- en archiefruimtes geconditioneerd en CO₂ neutraal.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons MVO beleid? Of heeft u andere aanvullende vragen inzake onze werkwijze met betrekking tot maatschappelijk ondernemen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Over ons MVO beleid

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.