Ook nu gaan verhuizingen naar het buitenland nog door

Ook nu gaan verhuizingen naar het buitenland nog door

Het is op zijn zachtst genoemd een rare tijd, waarin veel zaken in de wereld anders lopen dan gepland. Daarom hebben veel mensen vragen over hun internationale verhuizing. Heel begrijpelijk! Daarom vertellen wij u graag dat wij als internationaal verhuisbedrijf nog steeds met passie klaarstaan voor onze klanten. Ondanks de coronacrisis zijn wij namelijk nog volop aan het rijden. Uiteraard wel met de nodige aanpassingen. Zo houden wij ons aan de aangegeven richtlijnen, en voeren wij de meeste verhuizingen over land uit. Meerdere Ferry’s zijn namelijk uit de vaart genomen, waardoor verhuizingen bijna volledig over land plaats dienen te vinden.

Uw verhuizing naar het buitenland

Heeft u dus een verhuizing naar het buitenland gepland staan, en heeft u hier vragen over? Of zoekt u nog een verhuisbedrijf om uw inboedel veilig te vervoeren? Dan staan wij graag voor u klaar. Neemt u gerust contact met ons op, dan denken wij graag met u mee. Want ook in deze tijd denken wij mee met onze klanten, en bieden wij hoogwaardige verhuisservice.

Wij hopen dat u deze tijd gezond en wel doorkomt, en staan graag voor u klaar wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken!

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.