De nieuwe Scania bij Jacobs Verhuizingen & Transport: Een mijlpaal in de geschiedenis van het familiebedrijf

De nieuwe Scania bij Jacobs Verhuizingen & Transport: Een mijlpaal in de geschiedenis van het familiebedrijf

Scania-nieuw-in-vloot-header

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Met trots delen wij u mede dat wij, Jacobs Verhuizingen & Transport, onlangs een nieuwe internationale verhuiswagen in ons wagenpark hebben geïntroduceerd. Het gaat om de Scania 460S B6x2*6NB 20H, de allereerste Scania in de lange historie van ons familiebedrijf. En daar zijn wij trots op. Een hele mijlpaal! En wij delen graag waarom deze aankoop zo belangrijk voor ons is.

Welkom in de vloot

Onlangs heeft Scania Nederland Regio Oost de Scania SUPER bij ons afgeleverd. Met een sterke 460pk motor en het vermogen van 2500Nm, is deze vrachtwagen uitstekend geschikt voor internationaal transport. Naast een perfect rijcomfort heeft de vrachtwagen ook nog eens een voordelig brandstofverbruik. Een prachtige toevoeging aan onze vloot.

De internationale wegen trotseren!

U vindt onze collega Pascal (trotse bestuurder van de Scania) voornamelijk op de wegen in Scandinavië. Wist u dat er extra cabine-isolatie is aangebracht? Alles voor comfort tijdens de koude winters in het noorden van Europa. Daarnaast is de Scania voorzien van luchtvering rondom, een lederpakket en premium infotainment. De vrachtwagen is volledig afgestemd op de wensen van de chauffeur. En laten we de herkenbare huisstijl ook niet vergeten. Wij zijn niet te missen op de internationale wegen.

Internationaal transport van kwaliteit

De aanschaf van deze Scania is een mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf. Een mooie stap voorwaarts om onze verhuis en transport operaties nog beter en fijner uit te voeren. Wij wensen Pascal veel plezier en veilige, comfortabele kilometers toe. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van internationaal transport? Neem gerust contact met ons op. En misschien komt Pascal, of een van zijn collega’s, binnenkort naar u toerijden om u te ontzorgen tijdens een verhuizing of transport.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.