Nationaal verhuisbedrijf

Nationaal verhuisbedrijf

Nationaal verhuisbedrijf Jacobs Verhuizingen BV

Nationaal verhuisbedrijf. Gaat u binnenkort verhuizen in eigen land? Dan wilt u natuurlijk dat uw spullen met de grootste zorg naar uw nieuwe woning vervoerd worden. Bent u op zoek naar een betrouwbaar én nationaal verhuisbedrijf? Dan bent u bij Jacobs Verhuizingen aan het juiste adres. Verhuizingen zijn namelijk onze specialiteit. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming.

Waarom Jacobs Verhuizingen BV? Omdat verhuizingen voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost zijn. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Wij zijn uw betrouwbare partner bij het verhuizen. Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service centraal. Al ons personeel is speciaal geschoold in nationaal verhuizen. Zo hebben alle verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten. Ook zijn wij eraan gewend om kwetsbare stukken te verhuizen, zoals kunst en antiek.

Uw nationale verhuizing in goede handen

Jacobs Verhuizingen is een familiebedrijf dat zich richt op verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook voor uw verhuizing staan wij voor u klaar!

Wij verhuizen niet alleen, maar helpen u desgewenst ook met het inpakken van uw spullen en het (gedeeltelijk) ontruimen van uw woning. Een natuurlijk zetten wij uw spullen in uw nieuwe huis of bedrijfspand weer netjes op hun plek. Kunt u wat hulp gebruiken bij het aansluiten van uw wasmachine of het weer in elkaar zetten van uw kledingkast? Dan helpen wij u daar toch ook mee! Bij Jacobs Verhuizingen BV in Gelderland is alles mogelijk en staan uw wensen centraal. Wij zijn hét verhuisbedrijf dat landelijk opereert.

Nationaal verhuisbedrijf

De voordelen van Jacobs Verhuizingen & Transport

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen in eigen land. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in verhuizingen
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Opslag mogelijk

Nationaal verhuizen via Jacobs Verhuizingen

Bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp is uw verhuizing in eigen land in goede handen. Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw nationale verhuizing. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag uw andere wensen doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw verhuisstress uit handen wordt genomen.