Jacobs Verhuizingen breidt uit met de indrukwekkende Mercedes Atego en nog veel meer!

Jacobs Verhuizingen breidt uit met de indrukwekkende Mercedes Atego en nog veel meer!

Mercedes-Atego-zijkant-Jacobs-Verhuizingen

 

Jacobs Verhuizingen breidt uit met een nieuwe ster in de vloot: de Mercedes Atego! Deze prachtige vrachtwagen, geleverd door het gerenommeerde Wensink en Van den Bosch carrosseriebedrijf uit Veenendaal, markeert het begin van een veelbelovend jaar vol groei en succes voor ons bedrijf. Met nog drie mooie wagens in het vooruitzicht later dit jaar, kunnen we met recht zeggen dat we in de transportwereld een flinke stap voorwaarts zetten.

Een krachtige aanwinst in de vloot: de Mercedes Atego

Het is altijd een spannend moment wanneer we een nieuwe aanwinst mogen verwelkomen in onze vloot. De Mercedes Atego is geen uitzondering. Deze indrukwekkende vrachtwagen combineert kracht, betrouwbaarheid en efficiëntie op een unieke manier. Met zijn gestroomlijnde design en robuuste prestaties is de Atego klaar om elke uitdaging aan te gaan. Of het nu gaat om het verhuizen van inboedels, het transporteren van goederen of het leveren van logistieke oplossingen, deze wagen staat altijd paraat.

Kwaliteit en vakmanschap: waarom we voor Mercedes-Benz hebben gekozen

Waarom hebben we gekozen voor de Mercedes Atego? Daar zijn verschillende redenen voor. Allereerst is Mercedes-Benz een wereldwijd erkend merk dat synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met hun jarenlange ervaring en innovatieve benadering van transportoplossingen, hebben ze een vooraanstaande positie in de industrie veroverd. Als specialisten in verhuizingen en transport streven wij altijd naar het bieden van de beste service aan onze klanten, en daarom hebben we gekozen voor een partner die dezelfde waarden deelt.

Optimale prestaties en efficiëntie met de Mercedes Atego

Daarnaast biedt de Mercedes Atego een uitstekende combinatie van prestaties en efficiëntie. Met zijn krachtige motor en geavanceerde technologieën levert deze vrachtwagen optimale rijprestaties en brandstofefficiëntie. Dit betekent niet alleen dat we onze diensten op een kosteneffectieve manier kunnen uitvoeren, maar ook dat we onze ecologische voetafdruk kunnen minimaliseren. Bij Jacobs Verhuizingen streven we naar duurzaamheid en verantwoord ondernemen, en de Atego helpt ons die doelen te bereiken.

Comfort en veiligheid voor onze chauffeurs

Bovendien is de Mercedes Atego ontworpen met het oog op de chauffeur. Het interieur biedt een ergonomische en comfortabele werkomgeving, zodat onze chauffeurs zich volledig kunnen concentreren op hun taken. Veiligheid staat voorop, en de Atego is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen om de bestuurder te beschermen en ongevallen te voorkomen. Dit geeft ons gemoedsrust, wetende dat uw waardevolle lading en ons personeel in goede handen zijn.

Versterking van onze positie als toonaangevend bedrijf

Met de komst van de Mercedes Atego versterken we onze positie als toonaangevend bedrijf in de verhuis- en transportsector. We zijn trots op de uitbreiding van onze vloot en het vertrouwen dat we hebben in deze nieuwe aanwinst. De Atego zal een belangrijke rol spelen in het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten.

Nog meer uitbreiding in het verschiet: drie nieuwe wagens later dit jaar

Maar dit is pas het begin! Later dit jaar mogen we nog drie mooie wagens aan onze vloot toevoegen. Dit betekent dat we onze capaciteit vergroten en onze flexibiliteit verder verbeteren. Of het nu gaat om lokale verhuizingen, internationale transporten of logistieke oplossingen op maat, we zijn volledig uitgerust om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar professionele transportdiensten of een particulier die gaat verhuizen, Jacobs Verhuizingen staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.