Maak kennis met onze opdrachtgevers

Maak kennis met onze opdrachtgevers

Nationale en internationale verhuizingen zijn onze specialiteit. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door Jacobs Verhuizingen BV vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Maar ook voor bedrijfsverhuizingen draaien wij onze hand niet om. Wat dat betreft kan iedereen onze opdrachtgever zijn.

Uitstekend kwaliteit

Voor onze opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare, solide en betrokken partner. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een uitstekende kwaliteit in ons gehele scala van dienstverlening. Dit realiseren wij door een heldere en transparante samenwerking, waarbij wij de waarden en doelstellingen van onze opdrachtgevers respecteren, zodat wij daarin zoveel mogelijk een realistische invulling in kunnen geven.

Duurzame samenwerking

Ons beleid is er in al onze werkzaamheden op gericht te streven naar een duurzame samenwerking, waarin wij met onze opdrachtgevers meedenken zodat wij hen optimaal en tot volle tevredenheid van dienst kunnen zijn. Kansen en mogelijkheden tot verbetering worden steeds door ons onderzocht en worden, waar dit mogelijk en nodig is, in onze bedrijfsprocessen toegepast.

Meer informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen aan Jacobs Verhuizingen BV in Velp? Wilt u meer weten over onze opdrachtgevers? Of wilt u een afspraak maken om een verhuizing of transport door te nemen? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord voor een deskundig en persoonlijk advies.

Maak kennis met onze opdrachtgevers

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.