Kosten verhuizing

Kosten verhuizing

Kosten verhuizing Jacobs Verhuizingen BV

Kosten verhuizing weten? De kosten voor een verhuizer zijn afhankelijk van de afstand, de hoeveelheid spullen, het aantal verhuizers en het tarief dat het verhuisbedrijf hanteert. Bij een verhuizing komen namelijk veel werkzaamheden kijken. Het laden en lossen van de verhuiswagen is het werk van de erkende verhuizer. Daarnaast worden deze ingehuurd voor het inpakwerk en het demonteren van uw meubels. Normaliter worden er vier verhuizers ingezet voor een snelle en efficiënte verhuizing. Uiteraard is dit gemiddeld, aangezien iedere verhuizing anders is. Hoe meer verhuizers er aanwezig zijn, des te sneller de verhuizing zal gebeuren en u wellicht geld kunt besparen. Kortom, verhuizen is dus maatwerk. Jacobs Verhuizingen BV is graag uw partner en kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten verhuizing.

Kosten verhuizing berekenen via Jacobs Verhuizingen BV

Verhuizen is voor u geen dagelijkse kost. Als het moment daar is, wilt u uiteraard graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Jacobs Verhuizingen BV in Velp regelt uw nationale of internationale verhuizing snel en professioneel. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Uiteraard is het voor u fijn dat u niet teveel betaalt voor uw verhuizing. Daarom raden wij u ook altijd aan om te kijken welke taken zelf uitvoert en welke u aan ons uitbesteedt. Wij zijn een erkende verhuizer en daarmee is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd tot een bedrag van € 100.000. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en uiteraard de kosten.

Kosten verhuizing

De voordelen van Jacobs Verhuizingen & Transport

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Opslag mogelijk

Ik regel mijn verhuizing bij de specialist

Bent u benieuwd naar de hoogte van de kosten van uw verhuizing in binnen- of buitenland? Vraagt u dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen één uur geven wij u een reactie en weet u waar u aan toe bent. Als u akkoord gaat met ons voorstel, kunnen wij u alles hoe vertellen over het verdere verhuistraject in z’n werk gaat.