Kies voor een betrouwbare verhuisservice

Kies voor een betrouwbare verhuisservice

In het geval u op zoek bent naar een betrouwbare verhuisservice, is het een goed idee om te kiezen voor Erkende Verhuizers. Dit is een keurmerk dat wordt verleend aan verhuisbedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Jacobs Verhuizingen BV in Velp is een Erkende Verhuizer.

Erkende Verhuizers

Erkende Verhuizers, zoals wij dus, zijn bijvoorbeeld verplicht om een verzekering af te sluiten voor schade die tijdens de verhuizing kan ontstaan. Daarnaast moeten we beschikken over goed opgeleid personeel en moderne verhuiswagens en -materialen. Ook wordt er regelmatig gecontroleerd of het verhuisbedrijf nog steeds aan de eisen voldoet.

Betrouwbare service

Onze service kenmerkt zich door een nauwe betrokkenheid bij het invullen van uw wensen. Luisteren naar en meedenken met uw wensen maken een belangrijk onderdeel uit van onze professionaliteit, efficiëntie, kennis en kunde. Door te kiezen voor ons als Erkende Verhuizer, is uw verhuizing dus in goede handen en kunt u rekenen op een betrouwbare service.

Meer informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen over uw nationale of internationale verhuizing? Of wilt u graag meer weten over onze betrouwbare verhuisservice of Erkende Verhuizers? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers, allemaal al jaren actief bij ons familiebedrijf in Velp, staan u graag te woord voor een deskundig en persoonlijk advies.

Kies voor een betrouwbare verhuisservice

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.