Jacobs Verhuizingen zoekt verhuizer(s)

Jacobs Verhuizingen zoekt verhuizer(s)

Werken bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp? Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. Voor op de korte termijn zijn we op zoek naar één of meerdere enthousiaste en gemotiveerde verhuizer(s)!

Functieomschrijving

Als verhuizer ben je verantwoordelijk voor verhuizingen van zowel bedrijven als particulieren. In deze functie ga je met één of meerdere collega(‘s) op pad en verzorg je zowel het transport als de verhuizing zelf. Ook zul je ingezet worden op andere projecten zoals het verzorgen van schoolmeubilair door heel Nederland. Je bent het visitekaartje van de organisatie en je ontzorgt de klant op alle fronten. Vanzelfsprekend krijg je diverse hulpmiddelen mee in verband met het laden en lossen op de diverse locaties.

Functie-eisen

De ideale kandidaat:

  • Is flexibel inzetbaar t.a.v. wisselende werkdagen en werktijden;
  • Is fysiek fit en heeft twee rechterhanden;
  • Is communicatief vaardig en representatief;
  • Is stressbestendig en werkt zeer nauwkeurig;
  • Is zeer klantvriendelijk en werkt oplossingsgericht;
  • Is in het bezit van het diploma Erkend Verhuizer (dit is een pre, geen eis);
  • Is Woonachtig binnen een straal van maximaal 30 kilometer van de standplaats Velp.

Functie-voorstel

Bij Jacobs B.V. word je niet als een nummer gezien maar als een waardevol persoon. Je komt te werken bij een groeiend familiebedrijf met een hecht team in een informele sfeer. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Tevens heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren

Ben jij de verhuizer die zichzelf graag ziet werken in een bedrijf als Jacobs B.V.? Die niet als nummertje gezien wil worden maar als een waardevol persoon in een groeiende en dynamische werkomgeving?  Dan komen we graag met jou in contact middels telefoon (026-3619584) of e-mail (info@jacobs.nl).

Jacobs Verhuizingen zoekt verhuizer(s)

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.