Erkende verhuizer Arnhem

Erkende verhuizer Arnhem

Erkende verhuizer

Erkende verhuizer Arnhem nodig? Jacobs Verhuizingen BV in Velp, nabij Arnhem, is uw ervaren, bekwame en betrouwbare verhuisspecialist. In het geval u gaat verhuizen breekt er een chaotische periode aan. Wij zijn in dat geval de vriendelijke en vakkundige specialist die goed advies geeft en u alle zorgen uit handen neemt. Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service dan ook altijd centraal. U kunt bij ons dus vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde en zorgeloze verhuizing. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven. Ons bedrijf heeft verhuiswagens in diverse soorten en maten en beschikt over verschillende verhuisliften. Jacobs Verhuizingen BV is uw erkende verhuizer Arnhem en regelt uw verhuizing dus van A tot Z.

Jacobs Verhuizingen BV is uw erkende verhuizer Arnhem

Als u dus verhuisplannen binnen, van of naar Arnhem heeft, kunt u zichzelf onnodig gestress en gedoe besparen door Jacobs Verhuizing BV in te schakelen. Het professioneel en strak organiseren van verhuizingen is onze specialiteit en voor een aantrekkelijke prijs zorgen wij ervoor dat uw verplaatsing de aandacht krijgt die het verdient. Als erkende verhuizer hebben wij een uitgebreid team van geschoolde medewerkers, die allemaal diverse verhuisopleidingen hebben genoten. Ook zijn wij eraan gewend om kwetsbare stukken te verhuizen, zoals kunst en antiek. Hiervoor hebben onze verhuizers de speciale opleiding Art Handling gevolgd. Op deze manier worden kwetsbare stukken met zorg verpakt en vervoerd. Al ons materiaal is aan alle situaties aangepast: of u nu verhuist naar een eengezinswoning of naar een appartement op de twaalfde etage.

Erkende verhuizer Arnhem

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Vriendelijk en deskundig personeel

Ik regel mijn verhuizing bij de erkende verhuizer

Wilt u aangenaam verrast worden door een team van echt goede verhuizers in Arnhem? Neem contact op met Jacobs Verhuizingen BV voor een indicatie van de werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het kundig verhuizen van al uw spullen en staan altijd voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor verhuizingen binnen, van of naar Arnhem, maar ook daarbuiten. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn altijd uw erkende verhuizer.