Verhuizingen Arnhem

Verhuizingen Arnhem

Uw verhuizing

Verhuizingen Arnhem en omstreken professioneel laten verzorgen? Dan bent u bij Jacobs Verhuizingen in Velp, nabij Arnhem, aan het juiste adres. Verhuizingen zijn normaal gesproken geen dagelijkse kost voor u. Dus mocht het zover zijn, wilt u graag helemaal zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt. Én dat er natuurlijk met grote zorg met uw persoonlijke eigendommen wordt omgegaan. Daarom schakelt u ons in. Bij ons familiebedrijf staan namelijk klantvriendelijkheid, kwaliteit en service centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het kundig verhuizen van al uw spullen. U kunt ons inschakelen voor verhuizingen binnen Nederland, maar ook voor internationale verhuizingen. Wij verhuizen zowel particulieren bedrijven. Op zoek dus naar een bedrijf die verhuizingen Arnhem regelt? Jacobs Verhuizingen is uw partner.

Verhuizingen Arnhem regelen via Jacobs Verhuizingen BV

Zoekt u een verhuisbedrijf in Arnhem die uw verhuizing regelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jacobs Verhuizingen BV heeft een uitgebreid team van geschoolde medewerkers. Zo hebben al onze verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten. Ook zijn wij eraan gewend om kwetsbare stukken te verhuizen, zoals kunst en antiek. Hiervoor hebben onze mannen ook de speciale opleiding Art Handling gevolgd. Bijzonder kwetsbare stukken worden op deze manier met zorg verpakt en vervoerd. Ons perfecte materiaal is aan alle situaties aangepast, of u nu verhuist naar een eengezinswoning of naar een appartement op de achtste etage. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van garderobeboxen, bankhoezen, fauteuilhoezen, matrashoezen, pianohoezen, vleugelhoezen.

Verhuizingen Arnhem

De voordelen van Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Inboedelopslag mogelijk

Ik regel mijn verhuizing bij de specialist

Wilt u aangenaam verrast worden door een team van echt goede verhuizers in Arnhem? Bel ons voor een indicatie van de werkzaamheden. Wij staan altijd voor u klaar! Wij hebben verhuiswagens in diverse soorten en maten en beschikken over verschillende verhuisliften. Bij Jacobs Verhuizingen & Transport vindt u precies de professionele aanpak die uw goederen verdienen. Verhuizingen Arnhem regelt u dus bij de specialist.