Opslagruimte Arnhem

Op zoek naar een opslagruimte in de regio Arnhem? Jacobs Verhuizingen in Velp biedt u echt de ideale oplossing voor tijdelijke opslagruimte. Bij ons kunt u terecht voor meubelopslag, archiefopslag, kunstopslag en inboedelopslag.

Uw kostbare eigendommen bewaren wij voor u in één van onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen. Deze opslagloodsen zijn CO2 neutraal. Wij kunnen zelfs de spullen bij u komen ophalen. Als u uw eigendommen zelf komt aanleveren, krijgt u van ons zelfs gratis een boedelbak in bruikleen.

Wilt u meer weten over onze opslagmogelijkheden in de regio Arnhem? Of wilt u direct uw materialen opslaan in onze douaneloods? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Opslag Jacobs Verhuizingen

Heeft u dus opslagruimte nodig voor uw archieven, extra voorraden, promotie- en foldermateriaal, kantoormeubilair en overtollig IT-apparatuur? De Jacobs Self Storage biedt de ideale oplossing voor iedereen die meer ruimte voor bezittingen nodig heeft in de regio van Arnhem.

Als uw ruimte thuis of in uw organisatie niet meer toereikend is, of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt Jacobs Self Storage in Velp u eenvoudig extra ruimte zonder stress. Onze storage faciliteit beantwoordt aan uw individuele opslagbehoefte wat betreft de veiligheid, netheid van de ruimte en de toegangsmogelijkheden.

Kortom, alles wat u momenteel in de weg staat bergt u snel en veilig op bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp.

Waarom Jacobs Verhuizingen BV?

Als u een verhuisbedrijf Nijmegen zoekt, zit u bij Jacobs Verhuizingen BV goed. Gaat u met ons in zee (of over land), dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Eigen opslagruimte in de regio Arnhem
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie

Spullen in Arnhem opslaan bij Jacobs Verhuizingen BV

Heeft u dus opslagruimte in Arnhem nodig? Dan bent u bij Jacobs Self Storage aan het juiste adres. Wij bieden voordelige, hoogwaardige opslagruimte voor al uw spullen of zelfs uw complete inboedel. Jacobs Verhuizingen & Transport biedt u écht de ideale oplossing voor tijdelijke of permanente opslag. En dat dus voor een zeer scherp tarief.

Kortom: als u een verhuisbedrijf met opslagmogelijkheden in Arnhem zoekt, staan wij graag voor u klaar! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

opslagruimte arnhem